Знайти хороший ресторан для найголовнішого свята в житті - завдання не з легких. Тут в боротьбу вступають і інтер'єри, і гастрономічні напрямки, і якість кухні, і сервіс
Правило 1: починайте пошуки ресторану заздалегідь, в ідеалі, за 2 місяці. А якщо Ваше весілля буде в розпалі «шлюбного сезону», краще почати пошук ще раніше.
Правило 2: підрахуйте приблизну, а в ідеалі - максимально точну, кількість гостей. Від цього залежить не тільки бюджет урочистості, але і розмір банкетного залу чи ресторану, а також можливості кухні.
Правило 3: визначитеся з вибором кухні для страв. Поговоріть з адміністратором, зазвичай ресторани виробляють своє бачення торжества з переліком основних страв.
Розташування ресторану в парку «Молодіжний» поруч з унікальним фонтаном і барельєфом у вигляді голубків, а також розкішний, але легкий і затишний інтер'єр гарантують наявність мальовничих місць для Ваших фото
1) наявність парковки, зручний під'їзд до ресторану;
2) чистоту навколо будівлі, сам зовнішній вигляд ресторану;
3) зручну транспортну розв'язку (громадський транспорт, віддаленість від метро і т.д.).
Далі складніше. Заходячи всередину закладу, звертайте увагу на всі дрібниці.
Основне, на що треба відразу поставити акценти:
4) внутрішній інтер'єр, обстановка в ресторані (це дуже важливо для фотографій);
5) наявність гардеробу;
6) наявність місця для переодягання (для тамади і артистів).
7) наявність танцмайданчику та місця для музикантів;
8) наявність звукової та світлової апаратури.
Рекомендуємо вибирати ресторан в Харкові, який знаходиться недалеко або на території паркової зони, біля відкритого водоймища. Це може відкрити нові горизонти для торжества, наприклад, провести виїзну церемонію на природі, фотосесію в мальовничому місці.
Ресторан готовий прийняти до 60 персон у форматі банкету і до 100 персон у форматі фуршету, що ідеально підходить для весільного торжества. У молодят є прекрасна можливість провести спочатку виїзну церемонію розпису, фуршет на першому поверсі ресторану, а основний банкет - на другому.
Від адміністратора ресторану Вам потрібно буде дізнатися багато інформації.
• Чи є весільне меню, ознайомитися з ним;
• Ви можете подивитись вартість банкету на одну людину;
• Уточнити, чи є додаткова оплата за оренду ресторану;
• Чи потрібна передоплата за бронювання;
• Яка мінімальна сума замовлення;
• Чи можна спиртне привезти з собою;
• Чи не зміниться остаточна сума через два місяці, коли і буде весілля;
• Чи дає адміністратор гарантію на заброньовані дати;
• Чи можна прикрашати зал;
• Наявність спеціального банкетного білизни (скатертини особливого крою, що використовуються
виключно для весіль);
• Чи є які-небудь додаткові обмеження при проведенні весілля;
• Наявність додаткових послуг з організації торжества;
• До котрої години працює ресторан;
• Чи є холодильник під торт і інші швидко псуються;
• Чи є знижки.
Сучасні ресторанні тенденції в подачі і оформленні страв -
головний козир ресторану «PapaRoma». Красиво і смачно можна
оформити стіл молодят набором фуршетних закусок,
оформлених у вигляді серця. Або здивувати Ваших гостей
ексклюзивною послугою «Леді Фуршет».
Піклуючись про Вас, тут вибирають тільки якісні продукти і
готують їх без штучних добавок. спеціальні кулінарні
прийоми дозволяють кухарям ресторану «PapaROMA» зберегти в
стравах все найкорисніше і поживне.
Рекомендуємо: якщо Ви сумніваєтеся, який з 2-3 відповідних
ресторанів Харкова вибрати, сходіть в них в якості звичайного
гостя. Подивіться на швидкість виконання замовлення, якість
обслуговування, а головне - на смак приготованих страв.
Або ж просто довіртеся інтуїції. Успіхів!